Servicii oferite

(0791) 627 156

Foraje Puturi Apa

Foraje puturi de mica adancime – acestea sunt executate cu sprijinul unei instalatii manuale, in constructia fiecarui ansamblu din metal sau PVC tinandu-se cont de debitul asteptat, de adancimea la care se foreaza (20, 30 sau 40 de metri), precum si de gradul de exploatare in viitor, casnic sau industrial. Forajele de captare a apei se executa la cererea clientului din materiale de foarte buna calitate pe care echipa noastra le pune la dispozitia Dvs si le livreaza la locul forarii putului: tuburi PVC , pompe de apa, pompe submersibile, camine puturi PVC sau camine puturi din beton, filtre apa si orice alte materiale de care aveti nevoie pentru foraj put apa.


Denisipare – Curatare puturi – Mentenanta puturi

Servicii de denisipari puturi

Lucrarile pentru denisipari puturi se executa de fiecare data cand acumularile de nisip de pe fundul putului ajung la nivelul filtrelor de apa.

Igienizare si decolmatare puturi prin folosirea unor instalatii de aer comprimat sau cu ajutorul dioxidului de carbon aflat in forma solida (gheata carbonica).
Pompe speciale pentru igienizare si decolmatare puturi pentru spalarea coloanei filtrante prin injectia de apa. Sisteme de pistonare cu disc sau prajini de foraj.
Adesea pentru igienizare si decolmatare puturi se recomanda folosirea unor solutii chimice pentru eliminarea coloniilor de bacterii si neutralizarea unor substante.


Prelungiri puturi apa

Prelungirea si adancirea unui put de apa existent ca urmare a reducerii debitului de apa, a calitatii apei sau contaminare cu mal, nisip, etc.

Prelungim foraje puturi si fantani pe diferite diametre: 140 cm, 160 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm, 400 cm, 500 cm, etc pana la diametre de un metru.

Preturile sunt in functie de diametru, zona si adincime, va rugam sa ne sunati pentru detalii.

Firma noastra executa lucrari de  prelungiri puturi in toata Romania.


Mentenanta

Mentenanta foraje puturi se efectueaza doar de catre specialisti. Atunci cand proprietarii unor foraje incearca sa remedieze singuri diferite probleme, de regula esueaza sau pot chiar agrava situatia. Profesionistii in mentenanta foraje puturi folosesc echipamente speciale, materiale si tehnici pentru a mentine forajul in stare de functionare si sursa de apa sigura. Principalele pericole la care va expuneti atunci cand nu apelati la o firma specializata in mentenanta foraje puturi sunt distrugerea filtrelor, avarierea tubulaturii si riscul de contaminare a sursei de apa.