Despre noi

DENISIPARI PUTURI DE APA – PENTRU O APA LIMPEDE 

Pentru ca investitia dvs  in forarea unui put sau a unei fantani sa se dovedeasca rentabila si sa puteti beneficia de apa potabila si curata multi ani. Noi venim in ajutorul dumneavoastra oferindu-va lucrari executate in mod profesionist de denisipari puturi de apa si fantani.

 

FORAJE PUTURI DE APA 

Intretineri puturi, curatare puturi, alimentare cu apa, executam foraje studi , foraj umed , foraj uscat, piloni de sustinere.

Lucram cu un personal calificat cu specializare in foraje puturi de adancime.

Nivelul nostru de cunostinte si experienta in foraje puturi de apa prin diferite metode geologice si geofizice asigura conditiile care pot oferi durabilitate indelungata in furnizarea de apa potabila sigura pentru dumneavoastra.

Echipa noastra executa la comanda puturi de apa la cel mai avantajos raport pret/calitate.

DIVERSE TIPURI DE FORAJE PUTURI APA

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu firma noastra va ofera o gama completa de servicii pentru foraje puturi apa de mica si medie adancime , acestea se executa oriunde in tara in toate judetele Romaniei.

FORAJE PUTURI – ADANCIME 10- 40M – DENISIPARI

Suntem o firma specializata in oferirea de servicii profesionale pentru denisipari puturi de apa, foraje puturi de apa, foraje pentru pompe de caldura, foraje pentru piloni, deforari si cabine de put.

Lucram cu țeava de cea mai bună calitate pretul diferă în funcție de diametrul țevii , 140 mm , 160 mm, 200 mm, 250 mm.